Blog

21 Eylül 2016

Salesforce Winter’17

Güncelleme Geldi: Salesforce Winter 2017 

Salesforce.com CRM uygulamasını yılda 3 kez kullanıcıların taleplerini de değerlendirerek güncelliyor. Salesforce’un dünyanın en yenilikçi şirketi, Salesforce CRM’in de dünyanın en iyi CRM uygulaması olmasının nedeni bizce tam da işte bu özelliği. Salesforce kullanıcıları ek ücret ödemeden, yeni versiyona geçiş yapabiliyor ve sunulan yeniliklerden faydalanabiliyor.

Salesforce Winter’17 versiyonunda öne çıkan güncellemeler kısaca:

  • Tahminsel Müşteri Adayı Puantajı  – Sales Cloud

salesforce_winter_releaseSalesforce Winter’17 ile kullanıcılara sunulan yenilikleri aktaralım:

Salesforce Winter 2017 Versiyonu

İşinizi Şansa Bırakmayın

Farklı kanalları kullanılarak oluşturulan potansiyel müşterileri listesinin daha verimli yönetilebilmesi için Salesforce Sales Cloud’un algoritması müşteri adaylarına puan veriyor. Kurumsal veri analizi ile müşteri adayları sınıflandırılıyor ve satış yöneticileri iş fırsatının en yüksek olduğu müşteriye yoğunlaşıyor.

Pazarlama kampanyaları, müşteri mailleri, fiyat teklifleri, sözleşmeler vb. tüm kurumsal süreçler birbiri ile bağlı ve Salesforce Winter ’17 ile daha da hızlı yönetilebiliyor.

B2B kurumsal pazarlama için Wave, geliştirilmiş analiz özellikleri ile veri odaklı aksiyonlar alınmasını ve pazarlama kampanyalarının verimliliğinin artışını sağlıyor.

İşinizi Telefonunuzdan Yönetin

Eposta yazışmaları, müşteriler ile telefon görüşmeleri ve toplantı notlarının tamamı CRM’de kayıt altına alınıyor. Artık bilgiyi aramanıza gerek yok çünkü iş fırsatlarını satışa dönüştürmek için ihtiyacınız olan her şey Salesforce CRM’de. Salesforce Inbox ile eposta şablonlarını kullanarak anında mail gönderebilir ve mail şablonlarını ekibiniz ile paylaşabilirsiniz.

Müşterilerinizi Dinleyin

Open CTI özelliği ile CRM ve çağrı merkezi yazılımı entegrasyonu çok kolay. Müşteri hizmetleri ekibi, çağrıları CRM üzerinden takip edip yönetebiliyor.

Salesforce müşterilerinizin tercih ettiği iletişim kanallarında olmaya devam ediyor. CRM ve Instagram entegrasyonu ile müşterlerinizin markanız hakkında neler söylediğini öğrenebilirsiniz. Ayrıca Instagram’da kullanılan hashtag’lere göre otomatik ticket açabilir ve müdahale edebilir, hatta müşterinizin sorunu çözerek harika bir deneyim sunabilirsiniz.

Çağrı merkezi çalışanları, müşterilerinizin sorunlarını çözmekle kalmayıp aynı ekrandan satış siparişi de oluşturabiliyor.

Müşteri Yolculuğunu İzleyin

Müşterilerinizin markanızla olan etkileşim sürecini izleyin, çünkü bu süreçten öğrenebileceğiniz çok fazla şey var. Müşterilerinizin yolculuklarını izlerseniz, yolun belli bir yerinde onlara eşlik ederek markanızla deneyimlerinin eşsiz ve kusursuz olmasını sağlarsınız.

İnsanların markanızla ilgili paylaşımlarını takip ederek, satış fırsatlarını tahmin edebileceğinizi biliyor musunuz? Analitik ve yapay zeka ile ne zaman, hangi ürününüzü, kimin satın alacağını öğrenebilirsiniz.

Marketing Cloud- Pazarlama Bulutu ile gelen yeni özellikler ile cep telefonundan mail şablonu şeçip, müşterilerinize eposta gönderebilirsiniz.

Kurumsal İş Süreçlerini Hızlandırın

Kurumsal süreç ve operasyonları mobil uygulamalar ile kolaylaştırıp hızlandırabilirsiniz. Kurumsal ihtiyaçlara cevap verecek şekilde özelleştirme yapılabilen App Cloud – Uygulama Bulutu ile güvenli, hızlı ve kullanıcı dostu uygulama geliştirmek çok kolay.

Salesforce CRM’i 30 gün boyunca ücretsiz olarak kullanmaya başlamak için tıklayın veya Salesforce danışmanlarımızın sizinle iletişime geçmesi için email adresinizi bırakın.

Genel, Salesforce , , , ,

İletişime geçin