Blog

13 Ocak 2016

Inspark, bilişim sektöründe 25. yılını kutluyor

INSPARK bilişim sektöründe 25. yılını kutluyor.

Inspark Akıllı İş Çözümleri, dünyanın en iyi CRM firması Salesforce.com tarafından 2007 yılında stratejik iş ortağı olarak seçildikten sonra Türkiye’nin prestijli şirketleri ile satış ve satış sonrası süreçlerinin yönetimini kapsayan CRM projelerinde müşteri, çalışan ve tedarikçi ilişkilerinde etkileşimi arttıran çözüm uygulamalarında yer aldı.

Inspark,  Salesforce Türkiye Yetkili Satıcısı Oldu

Dünyanın en iyi bulut tabanlı platformu Salesforce Platform üzerinde alışveriş merkezlerinin yönetimi için ManageMall, Strigus ve InsTRasms uygulamasını geliştiren Inspark, ISV Partner olarak Salesforce Appexchange’de kendine ait ürün ile yer alma hakkını kazandı. Inspark ve Salesforce arasındaki işbirliği yıllar içinde birçok müşteri başarı hikayesini beraberinde getirdi ve son aylarda Türkiye’de Salesforce CRM çözümleri için talebin artması sonucunda Inspark, Salesforce Türkiye Yetkili Satıcısı olmuştur.

Inspark Genel  Müdürü Serdar Susuz “Inspark olarak bulut bilişim alanında başı çekmekle beraber müşterilerimize kullanıcı deneyimini geliştirecek ve yenileyecek, müşteri süreçlerine değer yaratacak farkı sağlıyoruz” dedi ve ekledi “Müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunarak, süreçlerinin etkinliğini artırmak ve işlerine değer katma misyonuyla bugüne kadar Türkiye’de ve Avrupa’da yüzlerce projeyi hayata geçirdik”.

bilişim salesforce turkiye inspark

“Salesforce’un yetkili satıcı modelini değiştirmesi ve müşteriye değer katacak bir model sunmaya başlamasıyla Salesforce.com kullanmak isteyen kurumlar Inspark’tan çok daha uygun koşullar ile Salesforce.com lisanslarını alma şansı yakalayacaklar.”

Sadece bulut platform veya uygulama lisansı satmanın müşteriye değer katmayacağını belirten Serdar Susuz “Türkiye’deki en deneyimli Salesforce.com ekibiyle müşterilerin maksimum faydayı sağlayacağı çözümler oluşturuyoruz.” dedi.

Inspark Akıllı İş Çözümleri, bilişim sektöründe 25. yılını kutluyor

Inspark 25. yaşgününü  Ocak ayı boyunca mevcut ve yeni müşterilerine sunduğu lisans kampanyaları ile kutluyor. Salesforce CRM kullanıcılarına uygun fiyatlarda lisans upgrade ve yeni müşterilerine lisans ücretleri konusunda avantajlı teklifler sunuyor.

Salesforce CRM 30 günlük deneme sürümünü tüm fonksiyonlarıyla ücretsiz olarak kullanmak için tıklayın.

Haber , , , ,

İletişime geçin