Blog

17 Mayıs 2016

Dreamforce Konferansını Kaçırmamanız için 3 Neden

Dreamforce ‘16 kayıtları açıldı! Senenin en güzel dört gününe beş aydan az bir zaman kaldı.

Dreamforce Nedir?

Her yıl onlarca sektörden binlerce firmayı ve IT sektörü profesyonellerini senede bir kez San Francisco’da bir araya getiren etkinliktir. İnovasyon ve eğlenceyi birleştirir.

Dünyanın en büyük teknoloji konferanslarından Dreamforce’a 2015 yılında 170.000 kişi katıldı.

mark benioff salesforce

Dreamforce Konferansı 4-7 Ekim 2016

Konferansa kayıt yaptırmak için hazır mısınız? Önce yöneticinizi veya patronunuzu ikna mı etmeniz gerekiyor?  Dreamforce katılımcılarının %95’i konferansın kaçırılmayacak bir etkinlik olduğu görüşündeler. Bu patronunuz için yeterli değil mi?

Konferans kapsamındaki oturum, eğitim ve etkinliklerden oluşan program da patronunuzu ikna etmenize yeterli  olmadıysa o zaman aşağıdaki rakamları gördüğünde sizi konferansa göndereceğinden kuşkumuz yok.

salesforce dreamforce konf

  1. Teknoloji yatırımlarınızın geri dönüşünü arttırma fırsatı

Dreamforce‘a katılanların %96’sı konferansın Salesforce yatırımlarının geri dönüşünü arttırdığını belirtiyor. Konferans katılımcıları satış, servis, destek, pazarlama ve bilgi teknolojileri yatırımlarında artışı ölçümleyebildiklerini aktarıyorlar:

Satış verimliliğinde ortalama %32 artış
Müşteri memnuniyetinde ortalama %36 artış
Pazarlama yatırımlarının geri dönüşünde %39 artış
Müşteri adayı hacminde %37 artış
Uygulama geliştirme ve adaptasyonu %51 oranında daha hızlı

Dreamforce Konferansi

  1. Eğitim Fırsatı

Konferansın odak noktası katılımcıların öğrenmesi için zaman ve alan yaratmak. Katılımcılar 2000’den fazla oturumda, uzmanlardan eğitim alma, sorularına anında cevap alma, Salesforce Partnerlerinin sundukları uygulama çözümlerini yakından tanıma ve kullanma fırsatı bulabiliyor.

dreamforce konferansi

  1. Networking Fırsatı

Dreamforce Konferansı, Salesforce kullanıcıları ve iş ortakları ile tanışma fırsatı sunan en büyük etkinliktir.

Katılımcılar, konferansın gündüz saatlerindeki oturumlar ve gece etkinlikleri sırasında yeni bağlantılar kurmaktadır. Konferansın “Welcome Reception”, “ Dreamfest”, “ DreamPark” aktiviteleri sırasında katılımcılar sohbet etme ve deneyimlerini paylaşma imkanı bulabilmektedir.

dreamforce salesforce konferans

Salesforce Dreamforce Konferansı’na 18 Mayıs’a kadar avantajlı bir fiyata kayıt yaptırabilirsiniz. San rancisco’da yapılacak Dreamforce’16’yı kaçırmayın!

Bulut Bilişim, Salesforce , , , , ,

İletişime geçin