Blog

18 Temmuz 2016

İşletmeniz için Uygun olan Salesforce CRM Seçimi

Satış ve servis otomasyonu için Salesforce CRM çözümlerini kullanmaya karar verdiğinizde işletmenize uygun lisans paketi seçimi konusunda kararsızsanız bu yazımızı sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyoruz.

Bulut bilişim çözümleri konusunda dünyanın lider şirketi Salesforce.com tarafından geliştirilen satış, servis ve pazarlama otomasyon çözümlerinden ve lisans paketlerinden her hangi birini seçmeniz durumunda en önemli avantajınız şirketiniz büyüdükçe ve ihtiyaç kapsamınız arttıkça lisans paketinizi de değiştirebilmeniz ve yükseltebilmeniz. Zaman içinde CRM paketinizi değiştirmeniz durumunda iş süreçleriniz bu durumdan olumsuz olarak etkilenmeyecek çünkü gerekli teknik altyapı Salesforce.com’un sorumluluğunda çözümlenmektedir.

inspark salesforce crm secimi

İşletmeniz için Uygun olan Salesforce CRM Seçimi

Salesforce CRM Seçimi için lisans paketleri  arasındaki farkları listelediğimiz yazımızda genel özelliklere yer verdik, yıl içinde üç kez sürüm güncellemesi yapan Salesforce’un yenilikleri konusunda ise INSPARK blog yazılarımızı takip edebilirsiniz.

▪ SalesforceIQ CRM Starter – CRM kullanmaya başlamak için harika bir çözüm.  SalesforceIQ CRM Starter ile müşteri bilgilerinizi, müşteriler ile yapılan görüşmeleri ve yazışmaları bulut tabanlı tek bir sistemde yönetebilirsiniz. En fazla 5 kullanıcıya kadar kullanabileceğiniz SalesforceIQ CRM Starter’ı eposta hesabınızla entegre edebilirsiniz. SalesforceIQ CRM Starter hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın.

SalesforceIQ CRM Starter Fiyatlandırma: 25 USD Kullanıcı/Ay

▪ Lightning Professional – Şirketlerin müşteri ve iş ortakları ile olan tüm etkileşimlerini yönetebilecekleri güçlü bir çözüm paketi.  Kullanıcı sayısında kısıtlama olmadan, kampanya yönetimi, eposta pazarlama, kişiselleştirilebilir gösterge tabloları, müşteri şikayet/öneri taleplerinin izlenmesi, gizlilik ve yetkilendirme kontrolü gibi ek özellikleri kullanmak ve AppExchange uygulamalarından yararlanmak için her ölçekti işletmeye uygun Lightning Professional’ı seçebilirsiniz.

Lightning Professional Fiyatlandırma: 75 USD Kullanıcı/Ay

▪ Lightning Enterprise –CRM çözümünü işletmenizin süreç ve operasyonlarına uygun bir şekilde özelleştirerek mevcut yazılım sistemlerinizle entegre etmeniz için uygun olan pakettir. Lightning Enterprise, tüm Salesforce CRM ve App Cloud özelliklerini içermekle birlikte karmaşık organizasyon yapılarındaki iş akışı, onaylama gibi süreçlerin de yönetileceği araçlar sunuyor. İş süreçleri otomasyonu, satış bölgeleri yönetimi, AppExchange uygulamalarının kullanımı, ERP ve muhasebe gibi yazılımlarla entegrasyon özellikleri işletmelere oldukça büyük avantaj sağlıyor. Büyük ölçekteki işletmelerin en çok tercih ettiği pakettir.

Lightning Enterprice Fiyatlandırma: 150 USD Kullanıcı/Ay

 ▪ Lightning Unlimited – Paketin kapsamı, ismi gibi, yani sınırsız. İşletmenizin tüm süreçlerini yönetmeniz için ihtiyacınız olan gücü size sunan paketin kapsamında özel uygulamalar ve sınırsız uygulama geliştirme imkanları bulunmakta. Salesforce.com’da 7/24 Premier Support alabilirsiniz.

Lightning Unlimited Fiyatlandırma: 300 USD Kullanıcı/Ay

Salesforce Satış Bulutu hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın veya Salesforce CRM’i 30 gün boyunca ücretsiz olarak kullanmaya başlamak için tıklayın.

Bulut Bilişim, Salesforce , , , , ,

İletişime geçin