Blog

2 Şubat 2015

INSPARK, BlackLine iş ortağı oldu

Dünya çapında 1.000’den fazla müşteri, finans ve muhasebe ekiplerinin süreçleri otomatikleştirmesini modernleştiren ve kurumun genel performansına katkıda bulunan BlackLine çözümlerine güvenmektedir. BlackLine çözümleri, müşterilerin çok önemli muhasebe ve finans süreçlerinde daha fazla kontrol ve görünürlük elde etmesini sağlar.

blackline is ortagiINSPARK, BlackLine iş ortağı oldu

INSPARK, Finansal Kontrol ve Otomasyon Çözümü sunan Blackline iş ortağı oldu. Blackline Systems Software as a Service modeliyle kurumların finansal süreçlerini dönem kapanışı sırasındaki otomatik kontrolleriyle daha etkin, görünür ve kontrollü hale getirmektedir.

BlackLine Müşterileri:

Dünya’daki kullanıcıları arasında Boeing, Chrysler, Community Trust Bank, Baxter, AT&T, Sprint, Lafarge, Westinghouse, Nasdaq, Mastercard, Pepsi, Alliance, Hyatt, Kempinsky, AIG, Zürich Sigorta, Tyco, Hertz, DHL, Citrix, eBay, Groupon, Alcan, Greif, Tesco, BP, ThyssenKrupp, The New York Times gibi kurumlar bulunmaktadır.

SAP ve Oracle Financials ile tam entegre çalışan Blackline diğer birçok ERP/Finans çözümü ile uyumlu şekilde çalışmaktadır.

Blackline Hesap mütabakatları, Görev yönetimi, işlem Eşleme, Fiş Girişi, Varyans Analizi, Konsolidasyon Kontrolü gibi fonksiyonlar sağlamaktadır.

Gereksiz uygulamaları bırakıp finansın işlemeyişini modernize etmenin zamanı geldi.

BlackLine Mali Kontrol ve Otomasyon Platformu mali kapanışı, hesap mutabakatını, muhasebe fiş girişini ve diğer pek çok muhasebe ve finans sürecini tek bir merkezi bulut sistem içinde otomatikleştirir. Altı entegre üründen oluşan set muhasebe ve finans departmanlarına, hesap tablolarına dayalı manuel muhasebe ve finans süreçlerini otomatize edip otomatikleştiren ve ayrıca benzersiz kontrol, görünürlük ve verim sağlayan uçtan uca bir işlev sunar.

Blackline konusunda hazırladığımız Türkçe kaynakları ücretsiz olarak indirmek için tıklayın.

Haber , , , , ,

İletişime geçin