Blog

29 Kasım 2014

INSPARK “Perakende Günleri”nde ManageMall.com sistemini tanıttı

2001 yılından bu yana Türkiye’deki en büyük iş dünyası organizasyonu olan ve uluslararası alanda da sayılı organizasyonların başında yer alan “Perakende Günleri”, 26-27 2014 Kasım tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Yüzlerce firma fuarda ürünlerini sektör temsilcileriyle buluşturdu.

İş dünyasının önde gelen isimlerinin ve sektör temsilcilerinin katıldığı organizasyonun en önemli konuklarından biri, ekonomiden teknolojiye, rekabetten inovasyona, geleceği en iyi analiz eden otoritelerden Dünya Rekabet Merkezi Direktörü Stéphane Garelli oldu. Garelli, sunum ve paylaşımlarıyla katılımcılara yol göstererek, sektörün geleceğine ışık tuttu. Önümüzdeki yılların fırsatlarını ve tehditlerini ülkeler ve şirketler açısından açıklıkla ortaya koyan, değişim, belirsizlik ve çeşitlilik yönetiminin önemini vurgulayan Garelli, sektör için yeni bir vizyon da sundu. Rekabet konusunda dünyanın en önde gelen uzmanı Stéphane Garelli’nin yanı sıra Perakende Günleri’nde, iki gün boyunca Türkiye’den ve dünyadan Adam Alter, Cem Boyner ve Mark Werts gibi ünlü isimler konuşmacı olarak katıldı.

Türkiye’nin en önemli perakende buluşmalarından biri olan Perakende Günleri’ne ana sponsor olarak destek veren Yönetim Kurulu Üyesi ve AYD (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) Başkanı Hulusi Belgü, “Daha kaç AVM’ye yer var?” başlıklı konuşmasında, Türkiye genelinde 337 alışveriş merkezi bulunduğunu, buna 2014-2015 yıllarını kapsayan dönem için planlanmış ya da inşaat aşamasında 95 projenin daha ekleneceğini söyledi. Türkiye’de Avrupa ile kıyaslandığında AVM sektöründe hala gidilecek uzun bir yol olduğunu vurgulayan Belgü, “Sektörümüz durmuyor, ilerliyor. Ülkemizdeki AVM sayısının 2016 yılında 400’ü bulacağını öngörüyoruz” dedi.

INSPARK, Perakende Günleri etkinliğinde, ManageMall sistemini tanıttı. AVM yönetimlerinin bilgilerini kolaylıkla yönetmelerine, birebir bilgi girişini güvenli bir şekilde ve kişisel seçeneklerine göre organize etmelerine yardımcı olan ManageMall, kişiselleştirme ve geliştirme süreçlerinde geleneksel AVM yönetim sistemlerine göre %60 daha az zaman alıyor.

Perakende günlerinde yapılan elektronik oylamada yöneticiler, perakende sektörünün 2015 yılında büyümeye devam edeceğini teyit etti.

ManageMall ile ilgili detaylı bilgi için: www.managemall.com

Perakende Günleri etkniliği ile ilgili detaylı bilgi için: www.perakendegunleri.com

 

Haber , ,

İletişime geçin