Blog

6 Haziran 2014

Microsoft ve Salesforce.com Global Stratejik İş Ortaklıklarını Duyurdu

Microsoft ve Salesforce.com geçtiğimiz günlerde global stratejik iş ortaklıklarını duyurdu. Yapılan işbirliği çerçevesinde, Salesforce.com uygulamalarını Microsoft Office ve Windows ürünlerine daha uyumlu hale getirerek ortak müşterilerine yeni ve hayatı kolaylaştıran çözümlerin daha rahat sunulması sağlanacak.

 

Microsoft ve Salesforce.com CEO’ları konuyla ilgili yaptıkları açıklamalarda, bu işbirliğinden çok memnun olduklarını ve verimliliğin artacağını belirttiler. Microsoft CEO’su Satya Nadella artık müşterilerine daha fazla değer sunabileceklerini söyleyerek, bu işbirliği sayesinde Salesforce.com anlayışını Office 365’in bulut bilişim üretkenliği ile birleştirerek müşterilerine sunabileceklerini belirtti ve bu sayede müşterilerinin tek bir kanaldan daha fazla işlerini halledebileceklerini vurguladı. Salesforce.com CEO’su Marc Benioff ise, gerçekleşen işbirliğinin kendisini fazlasıyla heyecanlandırdığını ve Microsoft ile başından beri daha yakın çalışmayı istediklerini belirterek, günümüzde müşterinin çok önemli olduğunu söyledi.

 

Anlaşmayla beraber Salesforce.com CRM çözümleri ile Microsoft Office ve Windows gibi platformlar birbirlerine entegre edilerek, kullanıcılara daha üretken bir kullanıcı deneyimi sunulabilecek. Salesforce1 uygulaması da artık Windows telefonlarıyla 2014 sonbaharından itibaren uyumlu olarak çalışacak. Salesforce.com uygulamaları ve Outlook da güçlerini birleştirerek kullanıcılara yeni bir Outlook için Salesforce uygulaması sunulacak.

 

Microsoft, Salesforce.com ile işbirliği yaparak sektörün en büyük CRM oyuncusuyla ortaklık gerçekleştirmiş oldu.

 

 

 

Haber , , , , , , , ,

İletişime geçin