Blog

15 Haziran 2016

Salesforce – Euromessage Entegrasyonu

Salesforce ve euromessage

Salesforce Yetkili Satıcısı olarak bugüne kadar başarıyla tamamladığımız yüzlerce CRM projesinde sistem entegrasyonları sırasında öğrendiğimiz iki önemli konu bulunuyor. Birincisi, sistem entegrasyonları, CRM kullanıcılarının işlerini yönetmelerinde zaman kazandırıyor. İkincisi ise firmalar sistem entegrasyonları ile para tasarrufu sağlıyorlar.

Salesforce CRM projelerimizde ERP- kurumsal kaynak yönetimi ve çağrı merkezi entegrasyonlarının yanı sıra pazarlama otomasyonunun önemli bir kısmını oluşturan eposta pazarlama için kısa bir süre önce gerçekleştirdiğimiz Salesforce ve euromessage entegrasyonu firmalara ve kullanıcılara avantaj sunarken müşterilerin daha iyi bir marka deneyimi yaşamalarını sağlayacak.

Salesforce ve  euromessage Entegrasyonu

Pazarlama otomasyonu için Salesforce ve euromessage entegrasyonu hazır!

Related Grubu’nun amiral gemisi konumundaki euromessage, çok kanallı kampanya yönetimi, analitik öngörü ve pazarlama otomasyonu çözümleri sunan bulut tabanlı bir dijital pazarlama sağlayıcısıdır.

salesforce ve euromessage

15 ülkede 1500’den fazla markaya E-posta, Mobil ve Sosyal Medya Kanallarında etkileşimi kolaylaştıran, dönüşümleri artıran ve işle ilgili ölçülebilir sonuçlar sunan çözümler üretiyor.

Salesforce Türkiye Yetkili Satıcısı INSPARK olarak dünyanın en iyi CRM uygulaması Salesforce ve euromessage arasında entegrasyon çalışmamızı tamamlayarak kullanıcılarımıza sunmaya başladık.

Salesforce ve euromessage entegrasyonu ile neler yapabilirsiniz?

– Salesforce CRM’de bulunan standart kampanya “Campaign” objesi üzerinden Contact ve Lead‘lere gönderi listeleri oluşturabilirsiniz

– Bu listelere bir buton yardımıyla direkt euromessage üzerinden toplu eposta gönderebilirsiniz*

Contact veya Lead‘e, euromessage üzerinden tekli direkt eposta gönderebilirsiniz

– Gönderilen maillerin istatistiksel bilgilerini euromessage’dan Salesforce CRM’e kopyalayarak,  Salesforce CRM’de rapor oluşturabilirsiniz

*Bu versiyonda sadece Salesforce Template’leri ile kullanılabiliyor.

Eposta pazarlama otomasyonu çözümü euromessage ve dünyanın en iyi CRM uygulaması Salesforce ile pazarlama ve satış ekibiniz daha verimli çalışırken, firma olarak müşterilerinize daha iyi bir müşteri deneyimi sunabilirsiniz.

Bulut Bilişim, Salesforce , , ,

İletişime geçin