Blog

25 Eylül 2015

Salesforce AppExchange Store Builder

Salesforce AppExchange Store Builder ile Artık Şirketler Özelleştirilebilir Uygulama Pazarı Oluşturabilecek.

Salesforce’un sunduğu bu yenilik sayesinde artık tüm şirketler kendilerini özelleştirebilir ve hızla App (uygulama) pazarı oluşturabilirler. AppExchange Store Builder dünyanın en gelişmiş iş uygulaması. Bu yeni uygulama ile birlikte artık şirketler, iş ortakları ve çalışanları için tamamen özelleştirilebilir, App pazarı kurabilirler.

AppExchange Store Builder, Dünya’nın bir numarası olan Salesforce1 platformu ve benzer teknoloji olan AppExchange üzerine inşa ediliyor.

Bugün Fortune 500 şirketlerinin %80’inden fazlası birçok durumda tüketici uygulama mağazaları kullanıyorlar. Ancak, bu mağazalar her zaman özel markalaşma, çoklu cihaz platformlarında merkezi desteği yönetmek ve kullanıcılara doğrudan uygulamaları sunmak için yeterli değil ve ihtiyaçlarını tam karşılayamıyor. Yeni AppExchange Store Builder ile, şirketler artık müşterileri, iş ortakları ve çalışanları için tamamen özelleştirilebilir uygulama pazarı oluşturabilecekler.

Store Builder

AppExchange Store Builder tamamıyla özelleştirilebilir AppMarketplace imkanı sağlıyor.

AppExchange Store Builder, hızla kendi uygulama pazarlarını oluşturmak isteyen şirketler için yeni bir yoldur.

Dağıtım özgürlüğü: AppExchange Store Builder şirketlerin müşterileri, ortakları ve çalışanlarına kolayca mobil, web ve masaüstü uygulamaları oluşturmasını sağlar.

Özelleştirilmiş marka: Yeni uygulama pazarı son kullanıcılara tutarlı bir marka deneyimi sunmak için özelleştirilebilir.

Dahili panolar: Şirketler bir kaç tıklama ile uygulamaları hemen kullanılabilir hale getirebilir, yeni bir pazara yönelik aktivite ve yüklemeler içine tam şeffaflık sağlayan yerleşik panoları görebilir.

Tüm platformlar için destek: Kendi kullanıcıları için oluşturdukları üçüncü parti uygulamalar ve uygulamalarda dahil olmak üzere ihtiyaç duydukları iş uygulamalarını indirmek için, Android, İOS ve Windows gibi çeşitli cihaz platformlarını kullanabilirler.

e-Ticaret: Mevcut çözümlere kolayca ödeme eklemek için, Chargent, Linvio ve Zuora dahil Salesforce AppExchange’e AppExchange Store Builder entegre edilebilir.

AppExchange Store Builder kullanıcılarının yorumları şöyle;

“AppExchange Store Builder ile her şirket bir uygulama şirketi haline geliyor. Bu uygulama ile şirketler müşterileri için hızla tamamen özelleştirilebilir mağaza oluşturabilirler.” (Jim Sina, Üst Düzey Yönetici)

“Biz bir zamanlar bir web tarayıcısında yapılan uygulamalarla zaman geçiriyorduk. Her şirket kendi bileşenlerine uygulamalar sunmak zorundadır. Salesforce AppExchange Store Builder ile müşteriler, iş ortakları ve çalışanlar için güvenilir bir ortamda uygulama oluşturma imkanı sağlıyor.” (Pam Miller, IDC Araştırma Müdürü)

“Biz paydaşlarımız için tamamen özelleştirilmiş ve şeffaf hızlı uygulama envanterlerini oluşturmak için çalışıyoruz, AppExchange Store Builder ile, biz paydaşları getirecek ve daha geniş başarıyı sağlayacak uygulamaları, self servis çözümleri bir araya getirmeyi başardık.” (Todd Schroeder, USDA İş Sistemleri Yönetimi Müdürü)

Haber , , , , , , ,

İletişime geçin