Blog

1 Ekim 2014

Inspark ve Salesforce.com İstanbul’da üst düzey yöneticileri buluşturdu

Kar amacı gütmeyen kuruluşların hem Inspark hem de Salesforce.com açısından öneminin vurgulanması amacıyla 29 Eylül 2014 Pazartesi akşamı İstanbul Modern’de üst düzey yöneticilerin katılımıyla bir akşam yemeği düzenlendi. Etkinliğe, Salesforce.com Chief Adoption Officer Polly Sumner, Inspark Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Stephen Symes ve Inspark Genel Müdürü Serdar Susuz yanısıra, kar amacı gütmeyen kuruluşların üst düzey yöneticileri katıldı.

Salesforce.com dünyada 23.000’den fazla kar amacı gütmeyen kuruluş tarafından kullanılmaktadır. Salesforce Foundation NGO’lara ilk 10 kullanıcıyı ücretsiz vermektedir ve sonrasında çok yüksek indirimler yapmaktadır. Inspark ise, Salesforce for Non-Profits çözümünü farklı NGO’lara uyarlama projeleri gerçekleştirmektedir. Proje maliyetinin önemli bir miktarını kar-amacı gütmeyen kuruluşa bağışlamaktadır. Türkiye’de Salesforce.com kullanan NGO’lardan bazıları TEGV, Darüşşafaka, WWF, İstanbul Modern, Endeavor, Kagider’dir.

Etkinliğe katılan diğer isimler şu şekildedir: Salesforce.com Nonprofit Manager Chris Atwood, Inspark CRM Çözümleri Bölüm Müdürü Deniz Üner, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cansen Başaran Symes, EFE Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su James McAullife, Belectric Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Cenap Kuloğlu, TEGV Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Yöneticisi Ayşegül Kınacı, TEGV Bilgi Yönetimi ve Projeler Koordinatörü Yeşim Apçin Demirek, TEGV Bilgi Teknolojileri Departmanı Sistem ve Operasyon Koordinatörü Mert Mekik, Human Rights Watch Genel Müdür Sarah Leah Whitson, Rotary International Genel Sekreteri John Hewko, Payda Foundation Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tokyay, Endeavor Turkey Genel Müdürü Didem Altop, KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Gülden Türktan, KAGİDER Genel Sekreteri Yeşim Müftüler Seviğ.

Haber , ,

İletişime geçin