Blog

14 Ağustos 2014

ÇOMÜ Teknopark Bünyesindeki Üçüncü Ofisimizi Açtık

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) bünyesinde kurulan teknoparkta yer alan INSPARK Ofisi faaliyetlerine başladı.

AR-GE faaliyetleri konusunda çalışmalarına devam eden INSPARK’ın ilk Çomü Teknopark projesi AVM’lere son teknolojiyi kullanarak işlerini yönetecekleri bir platform hazırlayarak AVM yönetimlerinin işlerini daha etkin ve verimli yönetmelerini sağlamaktır. Proje 2 yıl sürecek ve kısa sürede tüm Dünya pazarında kullanıma sunulacaktır.

ÇOMÜ Teknopark Yönetim Kurulundaki isimler ise şu şekilde: “Prof. Dr. Sedat Laçiner – Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Doç. Dr. Akın Pala – Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Doç. Dr. Mehmet Akbulut – Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kaya Üzen – Çanakkale Ticaret Borsası, Mustafa Hayreddin Dereli – Biga Maden Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Susuz – Inspark Akıllı İş Çözümleri Limited Şirketi, Çağdaş Yüksel – Ala Süt ve Et Ürünleri Tarım Hayvancılık San. ve Tic. Ltd. Şti., Sezai Güre – Güre Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi ve Ticaret ve Pazarlama Ltd. Şti.”

Haber

İletişime geçin