Blog

19 Ağustos 2014

Google I/O’da Google Drive for Work (İş için Google Drive) duyuruldu

Google Drive for Work (İş için Google Drive), işletmelere sunulan bu ayrıcalıklı sürüm tüm Google Apps for Business (İşletmeler için Google Uygulamaları) hizmetlerini içeren, ayrıca sınırsız depolama, gelişmiş denetim raporlama, yeni güvenlik kontrolleri ve Google Vault’u da bünyesinde barındıran yeni bir sürümdür.

Sadece Google Drive for Work kullanıcıları için mevcut olan özellikler şu şekildedir:

• Tüm çalışanlar için sınırsız depolama, 5 TB büyüklüğündeki dosyalar dahil

• Yeni denetim raporlama sayesinde adminler (yöneticiler) şirket içinde veya dışında dosyaların taşınması, silinmesi veya paylaşılması gibi aktiviteleri görebilecekler ayrıca bir denetim API (Uygulama Proglamlama Arayüzü – UPA) sayesinde bu veri yazılım geliştiriciler tarafından kullanılabilir olacak

• Yeni güvenlik kontrolleri sayesinde adminler (yöneticiler) müşteri ile eşleş, çevrimdışı, Drive app uygulaması ve ekleme yapma (add-on) ayarlarını Organizasyon Birimi seviyesinde yapabilecekler

• Drive’da depolanan tüm içerikler içinde arama yapabilmek için genişletilmiş olan Google Apps Vault içerir

Google Drive’a yüklenen tüm dosyaların artık tüm kullanıcılar için (tüketici ve Google Apps benzeri) şifreli olacak. Böylece içerik sadece kullanıcıların cihazlarından değil Google’a ve Google veri merkezleri arasında değil, aynı zamanda Google sunucularında beklerken de şifrelenmiş olacak.

Google Drive for Work (İş için Google Drive) yeni ve mevcut Google Apps for Business (İşletmeler için Google Uygulamaları) müşterileri için 10 $/kullanıcı/ay veya 120 $/kullanıcı/yıl (diğer para birimlerine bakınız) fiyatlandırmasıyla, Google Apps Unlimited (Sınırsız Google Uygulamaları) adındaki yeni SKU (Stok Tutma Birimi) kapsamında artık kullanıma hazır.

Google Drive for Work (İş için Google Drive) adının genel anlamda bu ürünün lansmanı ve piyasada müşterileri için bir depolama çözümü olarak konumlandırması için kullanılan bir pazarlama adı olduğunu unutmayın. Google Apps Unlimited (Sınırsız Google Uygulamaları) yeni sunulan sürüm için SKU (Stok Tutma Birimi)  adıdır. Bu ifade ve isimler yeri gelince birbirlerinin yerine kullanılabilirler.

Müşterilerinize Satış Yapmak

Platinum Pitch Deck, Çözüm Hikayeleri, Drive for Work Cheatsheet, ve Rekabet Eğitimi dahil olmak üzere, GEC bünyesinde bir dizi yeni ve güncelleştirilmiş kaynağı, siz potansiyel ve mevcut müşterilerinize yeni ürün arzını kolay ve anlaşılabilir şekilde anlatabilmeniz için yayımladık. Bu kaynaklara GEC kapsamındaki GoogleDrive for Work Satmak bölümünden ulaşabilirsiniz. Google AppsVault Satmak  bölümünde Vault for Drive güncellemeleri gerçekleştirilmiştir.

Müşterileriniz için Bayi Konsolu üzerinden sipariş verebileceksiniz. Müşterilerinizin Google Apps for Business’dan Google Apps Unlimited’a geçmeleri sürecine yardımcı olacak önemli bilgileri edinmek için GEC üzerinden “Siparişler için Sıkça Sorulan Sorular” bölümünü ziyaret ediniz.

Tüm Drive Dağıtım Planlama Atölyesi  çalışmaları müşteri tarafında ürünü devreye alma ve değişim yönetimi süreçlerinizi kolaylaştırmak amacıyla güncelleştirilmiştir.

Bayi Program Bilgileri

Yeni SKU (Stok Tutma Birimi) mevcut Google Apps  Satıcı sözleşmesi kapsamında olup sizin tarafınızdan başka şartların imzalanmasına gerek yoktur. Yeni SKU (Stok Tutma Birimi) için bayi indirimi marjı Google Apps  için yapılan indirimle aynıdır. Google Apps satıcısı olmak için yetkili olduğunuz tüm ülkelerde ve tüm para birimlerinde bu indirim mevcuttur.

Daha fazla bilgiye lansman genel bakış  üzerinden ve google.com/drive/work adresindeki ürün sayfasından ulaşabilirsiniz. Sorularınız için ortaklık yöneticiniz ile iletişime geçiniz.

Haber

İletişime geçin