Blog

29 Mayıs 2012

5-7 Haziran IIR IT Outsourcing 2012 Etkinliğindeyiz

IIR, IT Outsourcing 2012 etkinliği bu sene ilk defa düzenlenecektir. Movenpick otel’de etkinlik sırasında kurulacak Inspark/Salesforce.com standımıza bekliyoruz. Danışmanlığını yaptığımız bulut bilişim çözümleriyle kurumlara IT outsourcing konusunda en üst düzeyde kaliteli ve güvenilir hizmet sunuyoruz. Salesforce, Informatica Cloud, Successfactors, Google, Box gibi çözümlerimiz ile ilgili bilgi almak için lütfen standımızı ziyaret ediniz.

Etkinliğe kayıt olmak için http://www.iir.com.tr/etkinlikler/guencel_etkinlikler/it_outsourcing_2012/yer_katilim_uecreti adresini ziyaret ediniz.

Institute for International Research (IIR) uluslararası vergi raporlaması (International Tax Report) yapmak amacıyla 1972 yılında Irvine Laidlaw tarafından New York′ta kurulmuş ve kurulduğu günden bu yana dünyanın önde gelen konferans ve kongre düzenleyen şirketleri arasında yer almaktadır.

Institute for International Research (IIR) dünya çapında yayıncılık, konferans, sergi ve eğitim alanlarında faaliyet gösteren ve 7.500 çalışanıyla yıllık 1.5 milyar euro ciroya ulaşan Londra′daki Informa Plc grubunun 2005 yılından bu yana bir parçasıdır.

Etkinlikler, Haber ,

İletişime geçin