Blog

2 Ağustos 2016

Salesforce, Quip App’ı Satın Aldı

Google ve Facebook gibi şirketlerde oldukça başarılı işlere imza atan Bret Taylor‘ın hayata geçirdiği online döküman düzenleme uygulaması Quip App, Salesforce.com tarafından satın alındığını dün websitesinden yaptığı bir açıklama ile duyurdu.

Quip App

Quip uygulaması birden çok platformda çalışabilen, bulut tabanlı bir doküman yönetimi uygulaması. Uygulamayı kullanarak, kolayca yaratılan dokümanlar üzerinde ekip arkadaşlarınızla konuşabiliyor, dökümanı güncelleyebiliyor, kişileri etiletleyebiliyor, gizli dökümanlar yaratarak tek başınıza çalışabiliyorsunuz.

Salesforce.com, Quip App ile CRM Çözümlerine Yepyeni Bir Uygulama Ekledi

Salesforce, doküman yönetimi uygulaması Quip App’i satın alarak müşterilerine sunduğu bulut tabanlı uygulamalar yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Bu uygulama ile dokümanlarınızı dosyalar altında saklayıp, doküman gibi dosyaları da paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca uygulamanın offline çalışma özelliği de bulunuyor. Böylece mobil cihazlarınızda internet bağlantısı yokken dokümanlar üzerinde gerçekleştirdiğiniz değişikliklerin, internet bağlantısına sahip olduğunuzda sisteme otomatik olarak aktarılması mümkün oluyor.

Müşteri İlişkileri Yönetimi konusunda dünyanın lider yazılım firması Salesforce.com,bir kaç ay önce SteelBrick’i 360 milyon dolara satın alarak CRM çözümleri zincirine yeni bir halka eklemişti. Salesforce.com’un bulut bilişim sektrörünün en güçlü çözümlerini bünyesine dahil etmesi ile müşterilerine sunduğu uygulama sayısı da artmaya devam ediyor.

Bulut Bilişim, Salesforce , , , , , ,

İletişime geçin