Blog

28 Haziran 2016

TEGV Başarı Hikayesi

“TEGV IT stratejisinde; maliyet, verimlilik, uygunluk, sürdürebilirlik kriterlerine uygun olarak bulut bilişim temelli uygulamaları hayata geçirmektir. Tam da bu noktada Salesforce’la Inspark’ta buluştuk”.

Yeşim Apçin Demirek - Bilgi Yönetimi ve Projeler Koordinatörü

TEGV, INSPARK’ın Salesforce Çözümleri ile IT altyapısını Buluta taşıdı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), ilköğretim çağı çocuklarına okul dışı zamanlarında eğitim desteği vermek üzere 1995 yılında kurulmuş bir vakıf.

Salesforce’un NGO stratejisi, politikası, lisans politikası öğrendikten sonra TEGV’in hedefleri, amaçları ve beklentilerini karşılayan bir yapı olduğunu görerek Salesforce Türkiye Yetkili Satıcısı INSPARK ile çalışma kararı aldılar.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) IT altyapısı için Salesforce Çözümlerini tercih etti

INSPARK danışmanları süreç yönetiminde, TEGV’in eksikleri, ihtiyaçları ve yapılandırmak istenen yapıların nasıl tasarlanacağı konusunda destek oluyorlar. Bu noktada proje yönetici olarak böyle bir ekiple çalışmaktan memnunum.
TEGV Bilgi Yönetimi ve Projeler Koordinatörü Yeşim Apçin Demirek

 

Çok hızlı bir biçimde ECAL proje metodlarını da kullanarak, çok etkin bir proje yönetimi anlayışıyla ve güzel bir sinerjiyle projemizi yaptık. Bu projeden aldığımız cesaret ve güvenle hemen ikincisine başlama kararı aldık.
TEGV Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Yöneticisi Ayşegül Kınacı

TEGV gönüllüleri ile Salesforce Chatter üzerinden görüşüyor

Bulut bilişim stratejimiz ve sistemimizde yapmak istediğimiz yenilikleri düşündüğümüzde bütün datamızı içeren bilgi sistemini Salesforce’a taşıma kararı aldık.
TEGV Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Yöneticisi Ayşegül Kınacı

 

Salesforce’un esnek oluşu, ölçeklenebilir oluşu, hızlı geliştirme araçları sunması, aynı zamanda INSPARK’ın bu konudaki AGILE metoduyla çevik ürün çıkarma becerisi bizi güçlendirdi ve bu şekilde bir projeye adım attık.”
TEGV Bilgi Yönetimi ve Projeler Koordinatörü Yeşim Apçin Demirek

Inspark, TEGV’i bütün strajejisiyle yaptığı işlerle yakından takip ediyor. Hatta TEGV jargonuyla konuşup projenin ilerleyen aşamalarında tamamen aynı dili konuşarak, proje metodlarını da aynı şekilde üreterek ilerlediğimiz çok değerli bir stratejik iş ortağımız haline geldi.”

Proje Konusu: CRM – Gönüllü ve Öğrenim Birimleri Bilgi Sistemi

Proje Süresi: 3 ay

Yer Alan Kurumsal Yazılım: Salesforce.com

Proje Yılı: 2012

Modüller / Fonksiyonlar: Satış Bulutu, NGO Paketi, Salesforce Chatter

Çözüm Kapsamı: Gönüllü İletişim Platformu ve Bilgi Sistemi (Eğitim, Etkinlik, Gönüllü Bağış Aktiviteleri Yönetimi)

Müşteri Başarı Hikayeleri, STK - Non Profit

İletişime geçin