Blog

6 Haziran 2016

SalesforceIQ, Akıllı ve Kolay CRM

Akıllı ve Kolay CRM çözümü SalesforceIQ ile neler yapabilirsiniz?

Bir kaç dakika içinde kullanmaya başlayabilirsiniz

SalesforceIQ hesabınızı Gmail veya Exchange eposta hesabınız ile bağladığınız anda CRM’iniz kullanıma hazır. Mailleriniz, toplantılarınız ve telefon görüşmeleriniz anında otomatik olarak CRM’e kaydedilmeye başladığına göre siz artık satış yapmaya odaklanabilirsiniz.salesforceiq-akilli crm

Artık zamanınızı müşterilerinize ayırabilirsiniz

Akıllı filtreler ile öncelik vermeniz gereken satış fırsatlarını CRM sayfanızda ilk sırada gösterir.  Raporlarla birlikte gelen veriye dayalı çıkarımlar sayesinde bireysel ve takım bazında satış performansını izleyebilirsiniz.

İşlerinizi her zaman – her yerden yönetebilirsiniz

Mobil uygulama ve Chrome uzantısı ile CRM kayıtlarınıza eposta kutunuzdan anında ulaşabilirsiniz. Bilgilendirme ve uyarı mesajları,  eposta kısa yolları ve dinamik programlama ile hem ajandanız hem de siz işletmenizde olup bitenlerle ilgili güncel kalırsınız.

salesforceiq mobil crmİşletmeniz için uygun olan paketi seçin, işletmenizle birlikte CRM’iniz de büyüsün:

Starter:  Bir kaç dakika içinde kurum yapıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Verileri otomatik olarak kaydetme özelliği bulunuyor. Akıllı Follow-up hatırlatmaları yapabilir, satışları izleyebilir, rehberinizi iş arkadaşlarınızla paylaşabilir, mobil uygulamaları kullanabilirsiniz. Kullanıcı/Ay 25 USD.

Growth:  Starter paketinin özelliklerine ek olarak satış ve aktivite raporları oluşturabilir 3 farklı mobil uygulamayı CRM’inize entegre edebilirsiniz. Kullanıcı/Ay  75 USD.

Business: Growth paketinin özelliklerine ek olarak satış öngörüsü yönetimi ve raporlama, sınırsız direct entegrasyon ve API yönetimi yapabilirsiniz. Kullanıcı/Ay 125 USD.

Özellikle küçük işletmeler ve startup’lar için tavsiye ettiğimiz SalesforceIQ CRM’i hemen bugün kullanmaya başlayın. 14 gün boyunca ücretsiz olarak SalesforceIQ CRM’i kullanmaya başlamak için tıklayın. Akıllı satış yönetimi için ilişkisel zeka ile güçlendirilmiş SalesforceIQ hakkında ayrıntılı bilgi almak için bize ulaşın.

SalesforceIQ CRM

SalesforceIQ CRM belgesini indirmek için görsele tıklayın.

Bulut Bilişim, Salesforce , , ,

İletişime geçin