Blog

23 Şubat 2016

Salesforce Sales Cloud, SteelBrick ile Rakipsiz

Müşteri İlişkileri Yönetimi konusunda dünyanın lider yazılım firması Salesforce.com, kısa bir süre önce SteelBrick ’i 360 milyon dolara satın alarak CRM çözümleri zincirine yeni bir halka ekledi. Böylece, Salesforce Sales Cloud (Satış Bulutu) bugüne kadar olduğu gibi sektörün önümüzdeki dönemde de en güçlü satış otomasyon uygulaması olmayı garanti altına aldı.

SteelBrick, CPQ çözümü ile Satış Temsilcilerinin Performansı Artıyor

SteelBrick, Salesforce ve Salesforce1 mobil platformu üzerinde satış temsilcilerinin doğru fiyat teklifi vermesinden faturalamaya kadar olan iş sürecini hızlandırıyor.

Uçtan uca iş süreçlerini tamamlayan entegre teklif yönetimi “quote-to-cash” otomasyon uygulaması ve fiyat teklifi konfigürasyon seçeneği ile işletmelere önemli bir teknolojik avantaj sağlıyor. CRM uygulama çözümü Sales Cloud, Q2C (Quote-To-Cash) ve CPQ  (Configuration Price Quote) yetenekleri ile satış ekibi için tekliflendirme sürecini hızlandırıyor.

Sales Cloud, SteelBrick ile Daha Güçlü

Salesforce.com, Relationship Intelligence uygulaması RelateIQ ve müşteri odaklı pazarlama çözümü Exact Target’ı satın aldıktan sonra SteelBrick uygulaması ile birlikte işletmelerin CRM konusundaki tüm ihtiyaçlarına ve beklentilerine cevap verebilen bir altyapıya sahip oldu.  Yeni çözümler, Sales Cloud satışlarını arttırır mı bilemiyoruz ancak uygulamaya eklenen yeni servislerin muhteşem bir sinerji yaratacağına inanıyoruz.

Sadece bir kaç tık ile ürün ve teklif konfigürasyonu yapabileceğiniz ve iş fırsatlarını hızla satışa dönüştürebileceğiniz Sales Cloud hakkında bilgi almak için konusunda uzman danışmanlarımızla bağlantıya geçebilirsiniz veya hemen şimdi Sales Cloud‘u ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bulut Bilişim, Haber, Salesforce , , , , ,

İletişime geçin